Blogger templates

15:51
'DOZNAJ SVE'
0
Sa Cecom nisam u kontaktu. Zapravo, mi se veoma površno poznajemo, mislim da smo se sreli svega dva puta u životu - izjavio je Merlin Među najvećim hitovima Cece Ražnatović su tri pjesme koje joj je napisao Dino Merlin. Jedna od njih je ``Beograd`` po kojoj je srbijanska pjevačica postala nadaleko poznata, a tu su i ``Žarila sam žar`` i ``Zaboravi``.

Ali Ceca još nikada Merlinu, kako se priča, nije vratila novac koji mu duguje! Naime, nikada mu nije isplaćivala tantijeme koje je kao interpretator pjesma čiji je Dino autor morala uredno izmiriti nadležnoj agenciji za autorska prava. Ali, ni nakon skoro 30 godina Ceca to nikada nije uradila - piše Expressmag.ba

Dino je svojevremeno u medijima pričao o tome, dok se Ražnatović nikada nije ni oglašavala po tom pitanju. Bilo bi čudno da jeste... 

- Sa Cecom nisam u kontaktu. Zapravo, mi se veoma površno poznajemo, mislim da smo se sreli svega dva puta u životu - izjavio je Merlin prije godinu dana.

Dino je nedavno u Beogradu održao dva sptekakularna koncerta. Mnoge je začudilo što se ni na jednom, ni kao gost na bini a ni u bekstejdžu, nije pojavila Vesna Zmijanac s kojom je prije 28 godina snimio duet ``Jorgovani``. 

Pjevačica je kategorično demantirala da se posvađala sa Dinom. Dodala je kako nije mogla prisustvovati koncertu zbog ranije dogovorenih nastupa. Ali umjesto nje, u dvorani među Merlinovim gostima bila je njena kćerka Nikolija koja je u majčino ime prisustvovala tom velikom muzičkom događaju.

- Žao mi je što nisam bila u Beogradu i podržala mog velikog druga. Mi smo prijatelji već više od 30 godina, a ``Jorgovani`` su samo učvrstili naše odnose. Ne viđamo se često jer on puno radi, a i ja, pa ne može uskladiti slobodno vrijeme - izjavila je Zmijanac.

S obzirom na to da je Vesna jako dobar prijatelj kako sa Dinom tako i Cecom, mnogimaje čudno što ih do sada nije pokušala pomiriti. Zmijanac dodaje kako nikada to nije ni pokušala jer je, dodala je ona, Ceca teška tema za njega i nikada to nije željela ni potencirati. 

Otkrila je da je bilo puno ljudi iz muzičkog svijeta koji su baš Vesnu nagovarali da ``spoji`` Merlina i Cecu, ali da to ona nije željela ni pokušati. Zapravo, kako reče, nije ni pitala Dinu da li bi pristao sjesti sa Arkanovom udovicom.

S druge strane, Ceca bi bila najsretnija kada bi Dino pristao ponovo sjesti s njom, a još kada bi joj napisao novu pjesmu za koju je sigurna da bi bila hit kao i sve ranije njegove... njenoj sreći ne bi bilo kraja...
(expressmag.ba)

0 komentari:

Objavi komentar