Blogger templates

15:28
'DOZNAJ SVE'
0
Rada ga je podržala jer smatra da Katjini argumenti ponekad nisu uredu.
Steffanina mama od ulaska ima pik na Ervina. Iako je rekla da misli da je dobar i pristojan dečko, ne prestaje ga podbadati, znajući da se on neće obraniti, niti zauzeti za sebe. Zamjera mu i to što ne razgovara sa Steffani, a tvrdi da od nje okreće glavu, da ne želi komunicirati s njom.
To mu često predbacuje i Barbara koja ga savjetuje da „ne bude papak“ nego da izrazi svoje mišljenje i da bude sigurniji u sebe. Ipak, sad više nije šutio već je rekao da nema kontakta s njom jer ga stalno ismijava. Katja tvrdi da to radi s razlogom, ali Ervin se ne da pokolebati.
Ponovno se pokrenula raspravo oko situacije koja je jako zasmetala Katju – kada je Rade počeo vikati na Steffani i Ervina zbog njihove aktivnosti pod plahtama. Steffanina mama smatra da se Ervin nije ponio nimalo muški, te je dopustio da njezina kćer preuzme svu krivicu, pa je posumnjala u njegovu pristojnost. No, Rada je stala na Ervinovu stranu s argumentom da je i ona uživala u njihovim druženjima. Smatra da to ne bi trebali uzimati tako ozbiljno jer nisu bili u vezi – bili su ljubavnici i to je to.
rtl.hr

0 komentari:

Objavi komentar