Blogger templates

14:53
'DOZNAJ SVE'
0
Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović obećao je Kristijanu Goluboviću da će pobediti u "Farmi" i da će mu srediti odlaganje zatvorske kazne, saznaje Kurir Stars. Ovo drugo je već učinio.
Kako tvrdi dobro obavešteni izvor, Golubović je bio Mitrovićev "prvi pik" jer su emisije u kojima je gostovao uvek bile najgledanije i, nažalost, ima dosta mladih fanova, a i narod zanima njegova burna prošlost.
- Željko je znao da je Kristijan dobar igrač za šou i pre početka rijalitija pozvao ga je na razgovor. Kristijanu je bilo najvažnije da rijaliti iskoristi u žalbi za odlaganje robije, a vlasnik Pinka mu je čvrsto obećao da će to uraditi. Međutim, sklopili su i dogovor o njegovoj pobedi ukoliko svojim ispadima bude držao pažnju gledalaca - rekao je izvor koji je bio svedok mnogih priča.
Vlasnik "ružičaste televizije" dve nedelje nakon početka rijalitija obišao je farmere u Lisoviću, doneo lekove i pozdravio se samo s Kristijanom, dok je ostale učesnike blago iskulirao.
- Kad je Željko došao na imanje, samo se s kriminalcem izgrlio i izljubio. Svima se obratio i pohvalio ih jer su bili najgledaniji, rekao im da samo tako nastave, a onda ponovo nastavio da se domunđava s Golubovićem. Malo je prošetao oko kuće da vidi kako im je tu i ubrzo se vratio za Beograd. Kristijanu je sutradan stigao džak pun garderobe i hrane, tako da je očigledno da ima velike privilegije, za razliku od ostalih - rekao je Lepomir Bakić, bivši farmer i svedok ovih događaja.
Bakić kaže da je Kristijan upućen u dešavanja iz spoljnog sveta jer svako malo napušta imanje.
- On bar dva puta nedeljno izlazi sa imanja. Ne znam gde provodi vreme, ali ima sve informacije o situaciji u medijima jer čita novine. Često se hvali da ima svoje ljude u zadruzi koji mu sve prenose, a to je dokazao u mnogim situacijama. Na primer, Staniji je pričao da je ubeđen da ga je supruga ostavila zbog Balerine, a baš u to vreme njegova Ivana je bila veoma ljuta na njega zbog ljubavne afere s Jelenom - završava bivši farmer, koji je naveo da su mu zapretili tužbom ukoliko bude govorio o spornim detaljima sa imanja.
srbijadanas.com

0 komentari:

Objavi komentar