Blogger templates

14:45
'DOZNAJ SVE'
0
Više nije tajna: Cecina kćerka je preotela posao maminoj najvećoj suparnici sa estrade. Karleuša je to, očekivano loše podnijela pa je osula drvlje i kamenje po Anastasiji.
Karleuša je ogorčeno poručila na Fejsbuku da nema ništa protiv BalmainHM kolekcije, već protiv lokalnog menadžmenta HM-a. 

``Količina njihovog bezobrazluka, neposlovnosti i gluposti se graniči sa naučnom fantastikom. Zato se i desilo da im kolekciju, umjesto nekog ko vrijedi i ima najveći uticaj na Balkanu i šire, promovišu anonimne kćerke kriminalaca, vlasnice po*no snimaka itd itd(a ja, iako su me zvali i molili da dođem, slali pozivnice, molbe i poklone-nisam htjela ni da čujem). Zato ću ponoviti-mi smo bili i ostajemo CRNA RUPA EVROPE.`` napisala je JK.

Anastasija je odlučila da joj odogovori jednom slikovitom porukom i objasnila da je ovo njenih 5 minuta. Ona je objavila sliku na kojoj piše: 

- ``Tvoje vrijeme gusjenice je isteklo. Tvoja krila su spremna``, objavila je Cecina kćerka, a tek će biti zanimljivo ako JK išta odluči odgovoriti na ovo. 
(nadlanu.com)

0 komentari:

Objavi komentar