Blogger templates

14:56
'DOZNAJ SVE'
16
Digao sam kredit jer radim za mizernu platu samo da bih djevojci mogao kupiti prikladan poklon. Kupio sam joj jednu od najljepših i najskupljih ogrlica u zlatari… Nosila ju je dva dana… Hvala ljubavi.
ispovesti.com

16 komentari:

  1. Pozdrav,
    Zajam ponuda ovdje, jeste li zainteresirani? prijavite se sada: (kredit.offer10@gmail.com)
    Jeste li bili odbijen od strane svoje banke? Imate li lošu kreditnu karticu?
    Imate li neplacenih racuna? Jeste li u dugovima?
    Trebate li pokrenuti posao? ako ste
    zainteresiran za kredit,
    Trebate kredit? Imamo 3% kredita kamatna stopa za vas,
    I raspon kredit od 1,000.00 eura do 3.000.000,00 eura.

    Kontakt g. Camila James putem e-maila: kredit.offer10@gmail.com ili nazovite: +2348078467513


    Informacije Need su:
    1. Puno ime: .........
    2. Kontakt adresa: ......
    3. Država / Grad: ...........
    4. Zemlja: .........
    5. Iznos potreban: ..............
    6. Trajanje kredita: ..........
    7. Ne Telefon: ..........
    8. Mjesecna primanja: ...........

    Najbolji Regard,

    e-maila: kredit.offer10@gmail.com
    G. Camila James
    MD / CEO

    OdgovoriIzbriši
  2. HITNO ZAJAM PONUDA PRIJAVITE SE. Dobar dan, Dragi tražitelja kredita, Pozdrav iz JENNIFER ROGER kredita firmi. Mi smo certificirani zajam zajmodavac koji nudi zajam za ljude koji su u potrebna kredita. Mi se daje kredite za projekt, poslovne, porezi, računi, i mnogi drugi reasons.We rade na 2% kamata rate.There je više dobiti uzimajući kredit iz ove tvrtke, tako da vam je potrebna zajam? Jeste li u dugovima? Želite li pokrenuti posao i treba glavni? Trebate kredita ili financiranje iz bilo kojeg razloga? Vaša pomoć je napokon, kao što smo davati kredite svima na jeftin i pristupačne kamatna stopa od samo 2%, ako je zainteresiran Vas da nas kontaktirate danas u : ( jenniferrogerloanfirm@gmail.com )

    OdgovoriIzbriši
  3. HITNO ZAJAM PONUDA PRIJAVITE SE. Dobar dan, Dragi tražitelja kredita, Pozdrav iz JENNIFER ROGER kredita firmi. Mi smo certificirani zajam zajmodavac koji nudi zajam za ljude koji su u potrebna kredita. Mi se daje kredite za projekt, poslovne, porezi, računi, i mnogi drugi reasons.We rade na 2% kamata rate.There je više dobiti uzimajući kredit iz ove tvrtke, tako da vam je potrebna zajam? Jeste li u dugovima? Želite li pokrenuti posao i treba glavni? Trebate kredita ili financiranje iz bilo kojeg razloga? Vaša pomoć je napokon, kao što smo davati kredite svima na jeftin i pristupačne kamatna stopa od samo 2%, ako je zainteresiran Vas da nas kontaktirate danas u : ( jenniferrogerloanfirm@gmail.com )

    ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Jeste li u potrazi za investicijski zajam, auto kredit, studentski kredit, kredit za dugove naselja i privatni kredit? Traži više nema, jer ste na pravom mjestu za zajam rješenja upravo ovdje! dajemo kredite poduzećima, privatnim osobama i pojedincima na niske i pristupačne kamatnu stopu od 2%. Možete nas kontaktirati putem e-maila putem: (bellaalbert6@gmail.com)

    Primjena podataka
    1) Ime:
    2) Država:
    3) Adresa:
    4) Spol:
    5) Bračni status:
    6) Zanimanje:
    7) Broj telefona:
    8) položaj u mjesto rada:
    9) mjesečni prihod:
    10) potrebno Iznos kredita:
    11) trajanje kredita:
    12) Namjena kredita:
    13) Datum rođenja:
    Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Da li je potrebna hitna kredit da plati svoje dugove ili vam je potreban kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? Jeste li bili odbijen od strane banaka i drugih Finacial institucija? Traži više nema, jer smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti !! dajemo kredite poduzećima, privatnim osobama i pojedincima na niske i pristupačne kamatnu stopu od 2%. Možete nas kontaktirati putem e-maila putem: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

    Primjena podataka

    1) Naziv ...........................
    2) Država .......................
    3) Adresa ......................
    4) Spol ........................
    5) Bračni status .............
    6) Zanimanje ................
    7) Broj telefona ...........
    8) pozicija u mjestu rada .....
    9) mjesečni prihod ....................
    10) Iznos kredita .........
    11) trajanje kredita .....
    12) Namjena kredita ..................
    13) Datum rođenja ........................

    Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Da li je potrebna hitna kredit da plati svoje dugove ili vam je potreban kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? Jeste li bili odbijen od strane banaka i drugih Finacial institucija? Traži više nema, jer smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti !! dajemo kredite poduzećima, privatnim osobama i pojedincima na niske i pristupačne kamatnu stopu od 2%. Možete nas kontaktirati putem e-maila putem: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

    Primjena podataka

    1) Naziv ...........................
    2) Država .......................
    3) Adresa ......................
    4) Spol ........................
    5) Bračni status .............
    6) Zanimanje ................
    7) Broj telefona ...........
    8) pozicija u mjestu rada .....
    9) mjesečni prihod ....................
    10) Iznos kredita .........
    11) trajanje kredita .....
    12) Namjena kredita ..................
    13) Datum rođenja ........................

    Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zdravo,

    kredit ponuda ovdje, jeste li zainteresirani? primijeni sada..
    Jeste li bili presavijen od strane Vaše banke? Imate li loše kreditne kartice?
    Imate neplaćene račune? Jeste li u dugovima?
    Da li je potrebno postaviti posao?
    Da li vam je potreban kredit?

    Imamo 3% kamatna stopa kredit za vas,
    A raspon kredit od $ 500,00 USD do $ 50.000.000,00 USD.

    Kontakt G. Camila James putem e-mail: livingfountain.credit@yahoo.com

    Informacije treba su:
    1. Puno ime: .........
    2. Kontakt Adresa: ......
    3. Država / Grad: ...........
    4. Država: .........
    5. Iznos je potrebno: ..............
    6. Trajanje kredita: ..........
    7. Telefon broj: ..........
    8. Mjesečno primanje: ...........

         Najbolji Regard,

       G. Clark Williams
             MD / CEO

    OdgovoriIzbriši
  8. Zdravo,
    moje ime je Marian Savić, bio sam žrtva prijevare u rukama lažnih lenders. Izgubio sam oko $ 45000,00 jer ja koji je potreban veliki kapital 200.000,00 $. Skoro sam umrla, nisam imala kamo otići. Moj posao je bio uništen iu procesu sam izgubio sina. Nisam mogla ponovno stati ovo događa. u siječnju 2017. godine, moj prijatelj me upoznao s dobrom majkom, gđa Ivana Luke, koji u konačnici mi je pomogao osigurati zajam u zajam tvrtki u kojoj radi .Good majka Ivana Luka, želim iskoristiti ovu priliku da vam zahvalim i Bog dalje da vas blagoslovi. Također želim iskoristiti ovu priliku da savjet kolege Hrvate da postoje mnoge varalice vani, pa ako vam je potreban kredit, a žele osigurati zajam brzo, samo registrirati putem gđa Ivana Luke i možete ju kontaktirati putem e-maila: (ivanaluka04 @ gmail.com). također možete me kontaktirati putem moj e-mail: (mariansavic271@gmail.com). Ako imate bilo kakve sumnje.
    Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pozdrav, moje ime je Siti Aminah iz Indonezije, molim te predlažem da svi ovdje trebaju biti vrlo pažljivi, jer postoji toliko mnogo lažnih zajmodavaca na internetu, ali oni su još uvijek pravi u lažnoj tvrtki. Zamijenjen sam s 4 različite zajmodavce, izgubio sam mnogo novca jer sam tražio zajam od svoje tvrtke. Gotovo sam umro u tom procesu jer su me uhitili zbog dugovanja.

    Gotovo sam odustao dok nisam tražio savjet od prijatelja koji me je upoznao s izvornikom zajmodavca i vrlo pouzdanom tvrtkom koja je majka Alicia Radu koja je dobila moj kredit od 800 milijuna rupija Indonezije za manje od 24 sata bez ikakvog pritiska i na Niska kamatna stopa od 2%. Bila sam jako iznenađena kada sam provjeravala svoj bankovni račun i ustanovila da je iznos kredita koji sam zatražio prebačen na moj bankovni račun bez odgađanja ili razočaranja pa sam obećao da ću dijeliti dobre vijesti kako bi ljudi lako mogli dobiti zajam bez pritiska Majka Alicia Radu

    Želim da vjerujete majci Alicia Radu sa svim svojim srcem, jer ona je vrlo korisna u mom životu i financijskom životu. Morate se snalaziti sretnim što imate priliku pročitati ovo svjedočanstvo danas. Dakle, ako vam je potreban kredit, obratite se majci Aliciu Radu putem e-pošte: (aliciaradu260@gmail.com)
    Možete me kontaktirati i putem moje e-pošte: (sitiaminah6749@gmail.com) ako trebate informacije o tome kako sam dobio kredit od majke Alicije Radu, slobodno me kontaktirajte i rado ću vam odgovoriti jer vam također može pomoći Drugima nakon što primite vaš kredit.

    OdgovoriIzbriši
  10. Zdravo,
    Ja sam gospođa Olivia Daniel, trebate hitni zajam za isplatu dugova ili vam je potreban zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Trebate li konsolidacijski kredit ili hipoteku ili druge svrhe? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Nemojte više tražiti jer smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme učinili prošlošću! Dajemo zajmove tvrtkama, privatnim subjektima i pojedincima uz nisku i povoljnu kamatnu stopu od 2% na fiksno razdoblje od 1-20 godina i šest mjeseci počeka prije početka mjesečne rate. Možete nas kontaktirati putem e-maila putem: (oliviadaniel93@gmail.com)

    PRIMJENA PODATAKA

    1) Naziv:
    2) Država:
    3) Adresa:
    4) Spol:
    5) Bračno stanje:
    6) Zanimanje:
    7) Broj telefona:
    8) položaj umjesto posla:
    9) mjesečni prihod:
    10) iznos kredita:
    11) trajanje zajma:
    12) Svrha zajma:
    13) Datum rođenja:
    Hvala ti

    OdgovoriIzbriši
  11. Pozdrav svima,
    Pre svega pohvalim osećaj sigurnosti, jer sam ovde prevaren pre nego što mi prijatelj koji je pozajmio povezao me na Email: ivanaluka04@gmail.com

    Nakon što sam podneo kopiju moje lične karte i detalja o mom računu, moj kredit je odobren, bio je neverovatan, mislio sam da će biti isto kao i ostali, koji su uzeli moj novac i nikad više nisam čuo za njih, dobio sam zajam za sat vremena kasnije, "DA" me je pozvala moja banka da je na moj račun bio depozit.

    Oni su stvarni, sve što treba da uradite je da pratite uputstva i proces prijave
     Kompanija je dobra kompanija, pomogli su mi kada mi je bilo potrebno novca, zato svjedočim o njihovim dobrim djelima .. molim te, kada konačno uzmete svoj zajam, uverite se i da obavijestite ljude o dobrom radu ove kompanije , tako da neće biti žrtve lažnih i bezvrednih ljudi, koji sebe nazivaju korporativnim zajmodavcima dok samo prevare i povećavaju bol u ljudima.
    možete me kontaktirati preko gmail-a: mariansavic271@gmail.com u slučaju da vam trebaju dodatne informacije

    OdgovoriIzbriši
  12. Pohvale dana
    Da li ste poslovni muškarac ili žena? Da li su vam potrebna sredstva za pokretanje vlastitog posla? Treba li vam kredit za podmirenje duga? Da li su vam potrebna sredstva za finansiranje vašeg projekta? Mi nudimo zajamčene usluge kredita u bilo kojem iznosu bilo kom svijetu (fizičkim licima, tvrtkama, posrednicima i pravnim licima) po našoj super kamatnoj stopi od 3%. Kontaktirajte našu Via Email: luckybensonloanfirm@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  13. moje ime je Tomislav Gordić. Majka mi je rekla da ide putem interneta i naišla je na izdavanje zajma za garanciju koji kaže da njezino poduzeće za kreditiranje daje zajam širokoj javnosti po vrlo niskoj kamatnoj stopi.
    Dakle, kontaktirao sam tvrtku putem njenog e-maila: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com

    što je na objavi koju je vidjela moja majka, a ja sam zatražila kredit od 8.000 eura na rok od 2 godine. Tvrtka mi je odgovorila i poslala mi sve uvjete njezine tvrtke koje sam pročitao i pristao sam s njima. Nakon odobrenja mog zahtjeva za kredit, primio sam obavijest od svoje banke da je moj bankovni račun za koji sam izjavio da je uplaćen u iznosu od 8.000 eura. Završio sam otplatu zajma 18. prosinca i tada sam odlučio zatražiti svotu od 32.000 eura za pokretanje vlastitog posla, koju sam i nakon istih postupaka primio na svoj bankovni račun. Odlučio sam uvrstiti i svoje bankovne podatke kako bi svi znali da je istinita i vrlo stvarna.U nastavku su moji bankovni podaci:

    Naziv banke: PBZ Slavonski Brod
    Naziv računa: Tomislav Gordić
    Broj računa: HR6723400093202740084

    Dakle, želim iskoristiti ovu priliku da poručim svima koji na Internetu traže privatnog zajmodavca koji je pouzdan da se jave na Guarantski zajam putem e-maila: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    Broj telefona: +14704810039 možete ih kontaktirati i na Whatsapp-u: +1 (470) 481-0039 Možete me kontaktirati i ako trebate moju pomoć ili želite da mi postavite pitanja kako sam dobio kredit. Evo moje e-pošte: [gordictomislav@gmail.com]

    OdgovoriIzbriši
  14. NUDIMO SVE VRSTE KREDITA - PRIJAVITE SE ZA POVOLJNE KREDITE.

    Tražite zajam? na pravom ste mjestu za rješenja zajmova upravo ovdje! Global Finance Limited daje zajmove tvrtkama i pojedincima po niskoj i pristupačnoj kamatnoj stopi od 2%. svom osoblju ili ljudima, hitno nas kontaktirajte za hitnu financijsku pomoć ili ulicu, ponosni smo na našu predanost našim kupcima; Doduše, osobni zajmovi, auto zajmovi, poslovni / investicijski zajam, kratkoročni zajam da biste počeli razmišljati o dobivanju zajma? Trebate li ozbiljno hitan zajam za pokretanje vlastitog posla? Jeste li dužni? Ovo je vaša prilika da ostvarite svoju želju, dajemo osobne zajmove, zajmove i kredite poduzećima i bilo koju vrstu zajma, možete nas kontaktirati po povoljnom zajmu

    Kontaktirajte nas.
    Adresa e-pošte: augustaibramhim11@gmail.com

    Žao mi je zbog onoga što ste već prošli, zaraza je jedan od problema lažnih zajmodavaca. Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u nekoj financijskoj gužvi ili su vam potrebna sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam da biste započeli lijep mali i srednji posao? Imate li nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija ?. Zainteresirani prijavitelji trebaju nas kontaktirati putem e-pošte:

    Adresa e-pošte: augustaibramhim11@gmail.com


    PODACI O PRIJAVI
    1) Puno ime:
    2) Država:
    3) Adresa:
    4) Država:
    5) Spol:
    6) Bračno stanje:
    7) Zanimanje:
    8) Telefonski broj:
    9) Trenutna pozicija na mjestu rada:
    10) Mjesečni prihod:
    11) Potreban iznos zajma:
    12) Trajanje zajma:
    13) Svrha kredita:
    14) Religija:
    15) Jeste li se već prijavili:
    16) Datum rođenja:

    Želim da znaš da ALLAH neće pustiti dobre ljude da ostanu gladni, ali on će biti zao od onoga što žele.


    Želim da znate da je ova tvrtka istinska tvrtka s dobrim iskustvom. Također vas želim obavijestiti da nikada nismo bili uključeni u bilo kakvu prijevaru. i mogu vas uvjeriti da ono što druga tvrtka ne može učiniti za vas, učinit ću to za vas, a ja ću vas usrećiti i izmamiti osmijeh na lice. dajem vam riječ samo mi vjerujte i nećete požaliti što poslujete s nama, tražite još, jer mi smo ovdje da se pozabavimo svim vašim financijskim problemima, stvarima prošlosti.

    Mogu vas 100% uvjeriti da smo pouzdana tvrtka koja trenutno uspostavlja shemu u obliku stjecanja kredita za pomoć raznim pojedincima, kao i organizacijama koje namjeravaju obnoviti, zadužiti se? Trebate li hitni zajam za plaćanje duga ili vam treba zajam za poboljšanje poslovanja? Jesu li vam banke i druge financijske institucije uskratile? Trebate li konsolidaciju ili hipotekarni zajam? refinanciranje? kao i uspostavljanje poslovne odjeće. Ja sam međunarodna poslovna žena i zajmodavac koja je nudila zajmove pojedincima i firmama u Europi, Aziji, Africi i drugim dijelovima svijeta.


    Naši su zajmovi dobro osigurani radi maksimalne sigurnosti je naš prioritet. Naš vodeći cilj je pomoći vam da dobijete usluge koje zaslužujete. Naš program je najbrži način da brzo dobijete ono što vam treba. Smanjite uplate kako biste ublažili mjesečne troškove. Steknite fleksibilnost kojom se možete koristiti u bilo koju svrhu, od odmora, obrazovanja, jedinstvenih kupnji. Zainteresirani prijavitelji trebaju nas kontaktirati putem e-pošte:
    Gospođa Augusta Ibramhim GCF
    Web stranica.http tvrtka: //www.limitedfinanc.com.
    Adresa e-pošte: augustaibramhim11@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
    Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    OdgovoriIzbriši
  16. Sretna sam što ovo mogu podijeliti na internetu kako bi svi mogli vidjeti jer ću biti puno sretniji ako drugi ne padnu u ruke lažnih zajmodavaca. Moje ime je BILJANA TRIVUNOVIC i ja sam iz Zagreba, Hrvatska.
    Želim iskoristiti ovu priliku da obavijestim sve o zajmodavcu kod kojeg sam posudio iznos od 80 000 eura i bilo je tako brzo i jednostavno.
    Kad je započela pandemija, imao sam puno poteškoća u poslu i brizi o djeci, jer je moj suprug mrtav, pa sam odlučila kontaktirati svoju prijateljicu koja radi u banci i obavijestiti je o svojoj namjeri da podnesem zahtjev za kredit, rekla mi je da je bolje da posudim od ove privatne zajmodavne tvrtke pod nazivom GARANCIJSKI POVJERLJIVI KREDITI jer su njihove kamate niske, a bankarska stopa viša, a zahtjev za bankarskim zajmom prevelik.
    Rekla mi je da je njezina sestra, gospođa MILKA DUKIĆ, posudila od tvrtke i da je brzo dobila zajam bez ikakvih poteškoća.
    pa sam zatražio podatke o tvrtki kako bih mogao kontaktirati tvrtku, a ona mi ih je dala, a ovdje su detalji tvrtke

    Naziv tvrtke: GUARANTY TRUST LOAN
    e-adresa za kontakt tvrtke: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    mobitel tvrtke i WhatsApp mobitel: +1(470)481-0039

    Kontaktirao sam tvrtku i tvrtka mi je odgovorila. Nakon odobrenja zajma, zajam je prebačen na moj bankovni račun i spašeni su moja tvrtka i moja obitelj. Dakle, ako trebate zajam, ljubazno se obratite tvrtki jer su oni najbolji. možete me kontaktirati putem: biljanatrivunovic734@gmail.com. ako trebate bilo kakve informacije.

    OdgovoriIzbriši