Blogger templates

14:33
'DOZNAJ SVE'
0
Prizor koji smo vidjeli u lokalu šokirao je sve goste, koji su glasno komentarisali da ona uopšte i nije trudna, već da je to izmislila radi marketinga. Markovićeva je najprije sama sjedila za stolom i djelovala je umorno. Iako se prethodnih dana žalila na mučninu, za njenim stolom bila je čaša bijelog vina i puna paklica cigareta.

Da joj noćni život ipak ne prija (ili je to samo bila dobra gluma), vidjelo se kad je pozvala konobara da je masira žaleći se na vrtoglavicu. Nakon pola sata stigle su joj kolege. Svi su joj čestitali, a ona se zagonetno smijala.

- Ne znam ni sama da li imate razlog da mi čestitate - izletelo je Markovićevoj.

Tema večeri bila je ko bi mogao da bude budući otac blizanaca koje Zorica navodno nosi. Farmeri su licitirali s imenima, ali ni za jednog nisu dobili priznanje od nje.

- Ma to su mi drugari i ne drže mi svijeću dok imam se*s s mojim dragim, koji je prisutan u mom životu već 12 godina - rekla im je folkerka.

Farmeri, među kojima su bili Novica Zdravković, Nela Bijanić, Saša Katančić i Radmila Misić, cijelo veče su igrali s pjevačicom i nazivali je trudnicom. Zorica se toliko opustila da se na kraju večeri čak i ljubila s Jelenom Krunić.
(Kurir)

0 komentari:

Objavi komentar