Blogger templates

04:27
'DOZNAJ SVE'
0
OTKAD je Steffanina mama Katja ušla u Big Brother, u kući vlada pravi matrijarhat. Stanari su se podijelili u dva klana, jedan na čelu s Katjom, drugi sa Zoricom, a samo je pitanje trenutka kada će sukob eskalirati.
Steffani se tako jutros porječkala sa Zoricom oko ispijene kave, a nakon što se mama Katja odmah stala na njenu stranu, Zorica je Big Brotheru u svom stilu rekla što misli o njima.
"Steffani je jedno vrlo nesigurno mlado biće, zato i je tako buntovna. Ona je onakva u kakvom se društvu nalazi. Bila je puno bolja dok je bila samnom, jer je osjećala ljubav, pažnju i nježnost. Sada se uhvatila nekoga tko nije vrijedan njene pažnje, a njena majčura tu nije u ulozi prave majke. Ne samo sada, nego i inače. Steffani nedostaje pažnja i ljubav iz djetinjstva", zaključila je Zorica, ali nije stala na tome.
Štoviše, kritizirala je čitav "dvorišni klan".
"Toliko jezike češu da će ostati bez njih, drže se kao slijepci kobasice. Mama tu podržava kćerku, ovo je jedo 1008. zet... Šteta što je mama tu i šteta što nema više od tri pive za Steffani, jer kad bi bilo to bi prskalo na sve strane. Bila bi to je*ačina u tri čina, možda bi i mama malo dobila", ustvrdila je Zorica.
index.hr

0 komentari:

Objavi komentar