Blogger templates

11:20
'DOZNAJ SVE'
0
U tijeku dnevnog zadatka u kojem su stanari trebali napisati što im smeta kod ostalih, iznenađujuće, ali najviše je ceduljica bilo upućeno povučenom Ervinu o kojem su dosad svi mislili sve najbolje.
Od dolaska Steffanine majke Katje neke su se stvari promijenile. Ervin se tako jučer prvi put suprotstavio upravo njoj, rekavši da se ne treba miješati u njegov život i odnos s Barbarom.
Potom su stanari u dnevnom zadatku na ceduljicama napisali da im najviše smeta njegova pasivnost, zatvorenost i povodljivost za Barbarom.
Ipak, Ervin nije ostao dužan Katji, kojoj je baš on od ulaska laka meta napada zbog pristojnosti i odmjerenosti. On smatra da bi se trebala ponašati u skladu sa svojim godinama budući da stalno provocira, s čime se Zorica složila. Katja mu je potom odbrusila da on nije tako pristojan kao što se predstavlja te da mu je, unatoč svemu, oprostila što joj je uvrijedio kćer.
Ervin je potom u ispovjedaonici otkrio da se on u Kući ponaša onako kako se ponaša i izvan nje. Iako se vani s nekim od stanara ne bi družio, u Kući je na njih osuđen pa sve što može učiniti jest saslušati ih i povući se.
Donedavno omražena Mirjana, pak, nije dobila nijednu ceduljicu, što ju je razočaralo. Zorica je u ispovjedaonici otkrila da stanari nisu bili iskreni dok su pisali ceduljice jer da jesu, bilo bi više komentara upućenih Goranu i njoj samoj, a ne samo Ervinu.
rtl.hr 

0 komentari:

Objavi komentar