Blogger templates

15:30
'DOZNAJ SVE'
0
Prvo je objavila stanarima da izlazi, a zatim ih zamolila da budu iskreni. ​Svi su podijelili svoje mišljenje, ali Đorđe sumnja u njenu priču.
Mirjana se danas porječkala s Barbarom oko zadatka, tvrdeći da ona već pet dana nije svoja zbog predstave. Tvrde da svi uče na glas, ne daju joj da se smije i priča viceve, te da je boli glava. Stoga ih je sve okupila u dnevnu sobu i zamolila da kažu što misle o njoj ili da joj iskreno kažu što do sada nisu.
Rade joj je rekao da mu je žao ako će otići, Mika je potvrdio i rekao da će mu biti teško jer su vezani od početka. Barbara je sretna što će biti tišine ako ode, ali da će joj biti krivo, kao i velikoj većini stanara.
Najveće iznenađenje došlo je od Zorice, koja se čak i rasplakala. Mirjani je rekla da usprkos svih svađa i ružnih riječi, ne misli da je ona zla i loša osoba. Poželjela joj je svu sreću, te je rekla da joj je istinski žao ako ide kući zbog problema, a sve to je završilo i pokojom suzom.
Međutim, znamo da si Mirjana voli sama zadavati neke male tajne zadatke kako bi začinila atmosferu u Kući, pa nismo u potpunosti sigurni je li ozbiljna oko svog izlaska. Isto mišljenje dijeli i Đorđe, koji je svoju teoriju podijelio s Lućom.
rtl.hr

0 komentari:

Objavi komentar