Blogger templates

08:50
'DOZNAJ SVE'
0
ŽELJKA ROLOVIĆ, koja je krajem ljeta uhićena u sklopu akcije "Lutka" zbog sumnje da je glavna organizatorica elitne prostitucije na crnogorskom primorju, spremna je raskrinkati starletu Staniju Dobrojević i otkriti imena muškaraca s kojima je spavala za novac.
Isprovociralo ju je to što je Stanija često spominje u srpskoj inačici "Farme" pa se želi obračunati s njom.
"Objelodanit ću sve što znam o Staniji. Spremna sam otkriti imena svih muškaraca s kojima je bila za novac", rekla je Rolović za Kurir, koji piše da postoji mogućnost da uđe na "Farmu" i pred kamerama se obračuna sa Stanijom.
Produkcija televizije Pink želi da se Rolović pridruži farmerima i tamo kaže sve što ima za reći o starleti iz Rume. Njoj je ta ponuda zanimljiva, no još nije sigurna hoće li otići na seosko imanje u Lisoviću.
"Neće od sramote smjeti izaći iz 'Farme'"
"Ne treba meni ni Farma niti ijedan drugi reality da bih pokazala tko je Stanija Dobrojević. Kad bih ušla, u lice bih joj rekla sve što imam. Samo, Farma bi trebala trajati šest mjeseci da iznesem sve gadosti i prljavštine koje znam o njoj i da nabrojim s kim je sve bila i što je dobivala za to. Toliko toga ima. Stanija je djevojka od 30 godina koja nema ni kučeta ni mačeta. Neka brine o svom životu i ostavi Željku Rolović, ostvarenu majku i ženu, na miru. Ako krenem pričati neće smjeti od sramote izaći iz 'Farme'", rekla je.
Kako pišu srpski mediji, madam Željka je bliska prijateljica Tine i Barbare Šegetin, sestara iz Rijeke koje se trenutno bore za glavnu nagradu u Big Brotheru.
index.hr

0 komentari:

Objavi komentar