Blogger templates

17:08
'DOZNAJ SVE'
0
Ni sestrinski odnosi u BB kući nisu više sveti. Otkad se Barbara našla u ulozi redateljice i glavne glumice u predstavi „Čarobnjak iz Oza“, pod velikim je pritiskom, što se odrazilo i na njen odnos s Tinom.
Sve je eskaliralo kada je Tina na probi odbila lajati budući da je prihvatila ulogu psa, koju je Barbara inače dodijelila Mirjani.
„Na mene se nemoj derati, deri se na one na koje se trebaš derati“, razočarano je svojoj sestri dobacila Tina. Međutim, Barbara tvrdi da bi deranjem na Mirjanu postigla upravo suprotno od onoga što želi, odnosno ona vjerojatno ne bi u četvrtak uopće glumila u predstavi. Tina ju je optužila za histeričnost i poručila joj da se zapita što postiže svojim deranjem.
 Barbara se potom povukla u dvorište gdje je zaplakala, a Jozefini je otkrila da je sve to rezultat nervoze. Požalila se kako joj nije jednostavno jer kao redateljica mora okupiti sve stanare i paziti na njihove uloge, a uz to je glavna glumica i mora naučiti 20 stranica teksta. Smatra da bi ju Tina kao sestra trebala shvatiti i uvažiti sve njene molbe kako bi što lakše prošli tjedni zadatak.
rtl.hr

0 komentari:

Objavi komentar