Blogger templates

15:43
'DOZNAJ SVE'
0
Ispupčenje zgloba palca stopala je fenomen poznati mnogima. Ovaj problem nema samo estetski karakter. Deformacija stopala ne čini samo nogu ružnom, već stvara i neprijatan osećaj, uzrokuje bol kada hodate, i čini izbor cipela pravim izazovom.
Savremena medicina je dugo mislila na koji način, bez pribegavanja operaciji, UKLONITI OVU DEFORMACIJU ZA NEKOLIKO MESECI? Konačno je pronađen odgovor!
Do sada, najefikasnija metoda lečenja "ispupčenja" na nozi bila je samo hirurška korekcija. Ali čak i ovaj skup i bolan postupak nije garantovao 100% rešenje ove bolesti. U 39% slučajeva, nakon nekog vremena, problem se ponovo javlja.
Za one koje se boje pribegavati ekstremnoj meri, stručnjaci su razvili poseban alat za fiksaciju palca stopala "Valgus Pro". Njegov glavni zadatak - da se smanji traumatski uticaj na području prsta stopala, čime se zaustavlja bol i upala.
Fiksator je izrađen od posebnog silikona, koji se pričvrsti na nozi, poprimajuči njen anatomski oblik i čvrsto fiksira zglob. Time se ravnomerno distribuira opterećenje tokom hodanja. Progresija bolesti se zaustavlja. Nakon nekoliko meseci zglob će se vratiti svom prirodnom položaju, bol u prstima i stopalu će nestati.
Istraživanje koje je uključilo1.500 osoba, pokazalo je da svakodnevno korišćenje "Valgus Pro" pomaže da se za nekoliko meseci oslobodi od "čuklja", bez obzira na fazu bolesti.
EKSPERIMENTALNO JE DOKAZANO! Potpuno uklanjanje bolesti HALLUX valgus nakon 3 meseca u 97% ispitanika.
Da bi se postigli željeni terapijski rezultati, fikstaor je potrebno najmanje koristiti 6 - 10 sati dnevno. Samo zbog svakodnevnog nošenja se i ostvaruju pozitivni rezultati. Pri čemu nošenje "Valgus Pro" nije neugodno i ne čini neprijatan osećaj. Možete ga nositi diskretno u obući.
OBRATITE PAŽNJU!Deformacija stopala je nasledni problem. Ako vaši rođaci pate od ove bolesti, rizik od bolesti HALLUX valgus se povećava. Na prvi znak simptoma bolesti preporučuje se korišćenje"Valgus Pro" kao prevencija.
Takođe, preporučuje se korišćenje ovog fiksatora, onima koji imaju ravna stopala; a takođe onima koji često nose neugodne i uske cipele (posebno žene koje vole visoke potpetice).
2014. godine, "Valgus Pro" proglašen je revolucijom u lečenju bolesti HALLUX valgus. Od kada se pojavio na tržištu, potreba za operacijom je pala gotovo 7 puta.
impressionn.com

0 komentari:

Objavi komentar