Blogger templates

16:01
'DOZNAJ SVE'
0
Slučajno sam u frizerskom salonu čula da učiteljica Stefani tuče po glavi i trga joj bilježnice. Stefani to obitelji nikad nije prijavila. Držala je to u sebi i nije se žalila. Iako ju je tukla, voljela je učiteljicu.
Tako je započela ispovijest trgovkinja Katja Banić (49), majka najkontroverznije stanarke BB-a. Stefani je oduvijek bila posebno dijete i isticala se neobičnim ponašanjem, iako je bila uzorna učenica.
Dvadesetogodišnja stanarka 'Big Brothera' odrasla je u staroj splitskoj četvrti Varoš. Nakon četvrtog razreda osnovne škole majka ju je ispisala i upisala u novu. Nedugo nakon što ju je ispisala iz te škole čule su da je ta učiteljica umrla.
- Stefani je jako plakala za njom. Ranjiva je i osjetljiva. Ostavlja dojam kao da je nije briga za cijeli svijet, ali to je samo obrambeni mehanizam - kaže Katja.
U novoj školi učitelji su je obožavali i govorili joj da je inteligentno i dobro dijete, no druga djeca je nisu voljela ni prihvaćala.
- Stalno su je podbadali, izmišljali su priče da je nekom ukrala mobitel ili razbila školski inventar. Djeca i roditelji su mi dolazili na vrata, a zbog njihovih izmišljotina morala je ići kod psihologa. Stefani je često dolazila kući plačući - govori mama. Dodala je da je njezina kći glavu obrijala u četvrtom razredu osnovne škole.
- Došla je od frizera i rekla kako joj se ne sviđaju šiške koje joj je napravila. Uzela je mašinicu i obrijala glavu. Onda su u školi krenule priče da je imala uši. Pa to je grozno - kaže mama.
U petom razredu osnovne škole upisala se na rukomet.
- Došla je doma sva sretna kako se sa sportskom ekipom mora naći ispred škole. No kad je došla, nikoga nije bilo. Djeca su joj lagala - priča potresena mama. Stefani je završila srednju trgovačku školu i tamo nije imala problema s kolegama. Prvi piercing ispod usne napravila je u osmom razredu.
- Sama ga je napravila s iglicom. Došla mi je tako s iglicom na bradi. Skoro sam pala u nesvijest  - kaže Katja.
Nos je također probušila sama sa 16 godina, a obrvu u studiju za tetoviranje sa 17. Prvu tetovažu napravila je s 15 i tada je nacrtala slovo S kao Stefani na prstu. Ima smajlića na zglobu i anđela na leđima. Prije četiri godine obojila se u plavo po uzoru na idola Angelinu Jolie. 
Zvali su je u razne modne agencije, no odbijala ih je jer to nije bio njezin svijet. Sa 16 godina se prijavila u reality 'Top model' i ušla je u prvih 30, no nije sudjelovala u showu jer je bila premlada. Prve simpatije imala je u osmom razredu, a do sada dvije ozbiljnije veze.
Zadnja ljubavna veza koja je nedavno završila, Stefani je slomila srce. Prekinuli su, a voljeli su se pa je ona mnogo plakala zbog tog dečka, rekla je mama Katja.
S tim je dečkom išla i na putovanje u Amsterdam i tamo je posjetila muzej voštanih figura, u kojem se slikala s figurom omiljena pjevača Michaela Jacksona. Osim njega obožava i Billyja Idola, na čijem je koncertu bila u Zagrebu. Mama smatra da bi između Stefani i Ervina moglo biti nešto i kad izađu iz Kuće jer vidi u njezinim očima da se zaljubila. Dodaje da se njih dvoje nikad u stvarnom životu ne bi spojili, no očito su okolnosti u kući drukčije.
- Seks mi je bio stresan i šokantan za gledanje na televiziji, ali sada se više ne obazirem niti me zanimaju komentari. Ona alkohol ne podnosi, lijepo sam joj rekla da ne pije jer postane agresivna - rekla je mama.
Dodaje da je uvijek znala sve jer joj se kćer povjerava. Zna i za njezina prva pijanstva i da je pušila marihuanu. Mama ističe da joj je Stefani ispričala i kako se pijana potukla u kafiću.
- Neki dečko ju je gnjavio i nudio joj piće, a ona mu je rekla da je pusti na miru jer će ga inače udariti šakom u glavu. On joj je odgovorio 'ajde' i ona ga je udarila. Na kraju su ih oboje izbacili - zaključila je mama Katja.
24sata.hr

0 komentari:

Objavi komentar